Info@smijtbord.nl

info: 0641520968

Geboorte van ons Smijtbord

Het was eind 2019 toen wij ons een beetje verveelden op kantoor. Een collega vertelde dat zij naar vrienden zou gaan dat weekend maar dat ze daar een beetje tegen opzag omdat die twee elkaar, met regelmaat, de tent uit vochten door hun vele stress momentjes. Ze wilde hen een origineel kado geven, een grapje met een therapeutische knipoog, en toen bedacht ze het Smijtbord. Het eerste bordje sierde zij gewoon met een stift, maar toen werden de plannen serieuzer en heeft zij het hele concept verder uitgewerkt. Nu ziet zij het als een missie. Mensen in goede en in slechte tijden een Opluchtmoment te geven. En wij kunnen niet anders zeggen "chapeau, een briljant idee".
Wij wensen iedereen voor nu, en in de toekomst, veel SmijtplezierHoe werkt het?

In de webshop bestel je heel eenvoudig met een paar klikken jouw Smijtbord. We sturen hem dan snel mogelijk naar je toe of naar iemand die hem volgens jou heel hard kan gebruiken. Het Smijtbord is voorzien van een haakje. Eenmaal ontvangen zoek je een stratigische plaats om je heen. Dat kan thuis zijn of op je werk of in de sportkantine, daar hang het Smijtbord op. Dan wacht je af.... dat kan een paar uur zijn, of misschien een paar weken, of zelfs een paar maanden. Maar dan opeens bekruipt jou een gevoel... Dat kan boosheid zijn, verdriet, machteloosheid. En juist op dát moment, is het Smijtbord er helemaal voor jou! Je pakt hem op, kijkt even goed om je heen, en smijt hem, al dan niet met een flinke schreeuw, naar de grond of tegen de muur. Pas op, dat er geen mensen, kinderen of dieren te dicht bij staan. En dan voel je het..... die opluchting.... een zaligmakend gevoel... al is het maar heel even.... alles van je af.... en dát is nu de power van een Smijtbord... ervaar het zelf maar... wij verkopen geen nonens...
Jouw team Smijtbord.

Voor jezelf of voor een ander

Bestel een Smijtbord voor jezelf of voor een ander. Geef hem bijvoorbeeld als huwelijkscadeau, dat is toch véél leuker dan een peper & zoutstel. Hier heeft het bruidspaar tenmiste wat aan tijdens hun eerste huwelijkse ruzie. Wij kunnen hem naar elk adres in Nederland of Belgie sturen. Wij verzenden hem in een leuk brievenbusdoosje, dus je kunt hem ook kado geven aan je baas, je collega, je beste vriend, je hysterische buurvrouw, je fanatieke trainer. Het bordje kan ook troost bieden. Hoe fijn is het om te zegen "Kijk eens wat ik heb voor jou.... mag je helemaal zelf in stukken gooien..." Er is eigenlijk geen reden om niet een Smijtbord kado te geven.